Zenica

FOTO: Drugi sajam minerala, kristala, dragog i poludragog kamenja

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Drugi sajam minerala, kristala, dragog i poludragog kamenja – U organizaciji Udruženja u osnivanju “Aragonit” iz Zenice, danas je u holu Prve gimnazije otvoren drugi dvodnevni Sajam minerala, kristala, dragog i poludragog kamenja. Ove godine, sajam je okupio 21 izlagača iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Srbije, ali i brojne sugrađane zainteresovane za ovu izložbu minerala.

“Izbor je super i jako bogat. Kristala ima sa svih strana svijeta i s našeg područja, Srednjobosanskog i Sarajevskog kantona. Sajam nije samo izloženog nego i prodajnog karatkera. Cijene su jako pristupačne za naše standarde i mislim da će svako sebi pronaći za svoju vitrinu neki kristal i uspomenu. Ovi kristali su jako stari od 2, 3 do 50 miliona godina i imati takav kamen je veliko bogatstvo”, kazao je  Muamer Islamović, jedan od organizatora Sajma, profesor, hobista i zaljubljenik u minerale.

Kao što smo i istakli, sajam minerala, kristala, dragog i poludragog kamenja, je prodajnog karaktera, a trajat će subotu i nedjelju u periodu od 10  do 15 sati u holu Prve gimnazije u Zenici.

TNT; Foto: A. Abazović, I. Sačak, M. Krasnić, Anadolija



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno