Nogomet

FOTO: Dječaci NK Fortuna Zenica pobjednici na zeničkom festivalu nogometa

FOTO: Dječaci NK Fortuna Zenica pobjednici na zeničkom festivalu nogometa- Protekle subote dječaci NK Fortuna uzeli su učešće na zeničkom festivalu nogometa sa generacijom 2011, u organizaciji ŠF Tempo Sport Zenica i na kraju su bili i pobjednici ovog odličnog turnira.

Iz NK Fortuna kažu „da su potvrdili veliki potencijal i talenat koji posjeduje generacija dječaka rođenih 2011 i 2012.godine“.

Odigrali su sedam utakmica, zabilježili svih sedam pobjeda uz gol razliku 20:2, a ta dva gola su primljena iz prekida, bez primljenog gola iz igre.

U GRUPI SU OSTVARILI ČETIRI POBJEDE:

NK Novi Šeher – NK Fortuna Zenica 0 : 3

NK Fortuna Zenica – NK Nemila 3 : 0

ŠF Tempo Sport Zenica – NK Fortuna Zenica 1 : 2

NK Žepče – NK Fortuna Zenica 0 : 2

ČETVRTFINALE

NK TOŠK Tešanj – NK Fortuna Zenica 1 : 6

POLUFINALE

NK Fortuna Zenica – NK Rijeka Vitez 2 : 0

FINALE

ŠF Perfect Srebrenik – NK Fortuna Zenica 0 : 2

Iz NK Fortuna Zenica su ponosni i ističu:

– Ponosan na svakog od vas: Kerim Kobić, Čizmić Afan, Bandić Ajdin ( C ), Bureković Ajnur, Šehović Arman, Karalić Hanan, Talić Amir, Ramić Amin, Čančar Irhad, Ahmetspahić Ahmed, Šišić Davud, 2011/2012. P.S. Posebno želim da pohvalim i naše dječake koji su danas nastupali za ekipu NK Fortuna 2.

I pored toga što ste danas prvi put nastupali u ovom sastavu, vaše zalaganje, borba i želja me posebno oduševila, svi mi u klubu smo sretni i ponosni da u ovom trenutku naša selekcija dječaka rođenih 2011. godine, a ova selekcija broji 25 dječaka.

Ponosan na svakog od Vas : Delibašić Ajdin, Durmić Emrah, Ismić Faris, Dilaver Hamza ( C ), Bureković Bilal, Avdić Imran, Mešić Vedad, Beganović Enes, Skender Kenan 2011. -, kažu ponosno iz NK Fortuna.

E.Imamović

Foto NK Fortuna Zenica

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem

PRETPLATITE SE NA BOSNIA VIDEO YOUTUBE KANAL KLIKOM NA: