Zenica

FOTO: Divna ramazanska večer u Zenici, Iftar za 1.500 mladića i djevojaka iz zeničkih džemata

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Divna ramazanska večer u Zenici, Iftar za 1.500 mladića i djevojaka iz zeničkog džemata- U subotu, 6. aprila 2024. godine na trgu Alije Izetbegovića u Zenici, u organizaciji Mreže mladih Medžlisa Islamske zajednice Zenica upriličen je iftar za 1500 mladih postača, aktivista Mreže mladih. Iftaru su prisustvovali glavni imam mr. Sumedin ef. Kobilica, koordinator Mreže mladih Muftijstva zeničkog Ahmed ef. Hrustić, koordinatori i mladih iz zeničkih džemata.

U ime organizatora i domaćina mlade su poselamili koordinator Mreže mladih Muhamed ef. Bilčević i glavni imam mr. Sumedin ef. Kobilica koji je iskazao posebno zadovoljstvo što na ovom mjestu u ibadetu Uzvišenom Allahu vidi ovoliki broj mladih koji koriste Zajednici i svojim aktivnostima pokazuju odgovornost i privrženost džematu.

Posebni gosti iftara bili su djeca iz JU “Dom-porodica” Zenica, predstavnici Udruženja Dlan i predstavnici Unije studenata UNZE.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno