Ljudi

FOTO: Dirljiv gest velikog humaniste – Amel Tuka odao počast žrtvama tuzlanske Kapije

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Dirljiv gest velikog humaniste – Amel Tuka odao počast žrtvama tuzlanske Kapije –  Bh. atletičar Amel Tuka, jučer je u Tuzli bio dio ekipe koja je snimala promotivni spot za Specijalnu olimpijadu, a veliki sportista i humanista, još jednom je pokazao svoju veličinu. Amel je iskoristio ovu priliku, te na tuzlanskoj Aleji mladosti, proučio fatihu i odao počast žrtvama masakra na Kapiji.

Ovog vikenda na Slanoj Banji u Tuzli snimljen je promotivni spot za projekat Prijateljsko takmičenje Specijalne olimpijade BoHeMSA. Projekat implementira BoHeMSA LC Tuzla, kao lokalni komitet BoHeMSA u saradnji sa Medicinskim fakultetom Tuzla i Univerzitetom u Tuzli u periodu od 04. do 07. aprila. R

Snimanje spota podržao je i najbolji bh. atletičar Amel Tuka. Nakon snimanja i druženja sa djecom i mladim osobama sa invaliditetom, Amel je dolazak na kompleks Slana Banja iskoristio kako bi posjetio i mjesto na kojem je ukopana tuzlanska mladost, koja je stradala 25. maja 1995. godine na Kapiji. Svakako, potez za respekt. (Bportal.ba)



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno