Zenica

FOTO: Deseto donatorsko druženje prijatelja zeničkog KŠC-a

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Deseto donatorsko druženje prijatelja zeničkog KŠC-a – Prijatelji Katoličkog školskog centra „Sv. Pavao“ u Zenici po 10. su se put okupili 22. februara na tradicionalnom donatorskom druženju.

Očitujući svoju ljubav prema ovoj odgojno-obrazovnoj instituciji, na donatorsku je večer, upriličenu u atriju škole, došlo više od 200 bivših učenika, roditelja učenika, dobročinitelja i općenito prijatelja ovoga KŠC-a.

Program se, osim bogate trpeze, sastojao od aukcije umjetničkih slika i tombole, a sve uz glazbenu „pozadinu“ za koju je bio zadužen bend Nemoguće vruće.

Nazočnima je na početku dobrodošlicu izrazio ravnatelj Centra mr. vlč. Vlatko Rosić te uputio zahvalu donatorima čija su se imena mogla vidjeti na zaslonu u školskom amfiteatru.

Među šest umjetničkih slika koja su se našla na aukciji bila su i djela Mersada BerberaĐure Sedera i Tomislava Perazića.

Glavnu nagrada na tomboli – sedam dana ljetovanja na Novalji za četvero, dala je turistička agencija Adria Maris.

Spomenimo da su program vodile bivše učenice ove škole Antonela Opačak i Ana Kulier.

Cjelokupan prihod od tombole i prodanih slika namijenjen je obrazovnim i humanitarnim projektima zeničkog KŠC-a.

nedjelja.ba

 Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno