Kultura

FOTO: Članovi Karate kluba “Perfekt” u posjeti BNP-u

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Poštovani roditelji, draga djeco i simpatizeri KARATE KLUBA * PERFEKT* Zenica, u subotu 20.02.2021.godine sa početkom u 18:00 h posjetili smo naše BOSANSKO NARODNO POZORIŠTE ZENICA i gledali lutkarsku predstavu *PRODANI OSMIJEH*.
Preko 100 naših članova i roditelja je išlo, te smo odlučili da i ove godine uživamo u izvedbi naših domaćih glumaca i da ih od srca podržimo na ovaj način. Nastavljamo sa saradnjom KK PERFEKT i BNP ZENICA.
Moram pohvaliti i direktora Miroljuba Mijatovića na izuzetno dobroj komunikaciji, organizaciji i toplom dočeku našeg kluba, te druženju djece sa glumcima nakon predstave. VELIKO HVALA i našim glumcima i čestitam na izuzetnoj borbenosti u današnje vrijeme i PERFEKTNO odrađenoj predstavi. Uspjeli su svima nama izvući velike OSMIJEHE.
KARATE KLUB PERFEKT ZENICA nastavlja sa radom i treninzima svaki dan, te se pripremamo za nastupe u Tuzli 27.02, te 06.03 u Sarajevu/Ilidža, 07.03 u Brčkom, te organizovanje ZDK LIGE 28.03.2021.godine.
Pored toga POZIVAMO SVE ZAINTERESOVANE UZRASTA OD ČETIRI GODINE I STARIJE da nam se pridruže u ROBNOJ KUĆI BOSNA NA PRVOM SPRATU.
Lijep pozdrav,
Glavni trener kluba
BOŠNJAK NERMIN
Majstor karatea
Crni pojas 5.DAN


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno