Ljudi

FOTO: Bh. biciklistički šampion Zeničanin Vedad Karić se uspješno oporavlja na kućnom liječenju

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Bosanskohercegovački biciklistički šampion Vedad Karić se već sedmicu dana oporavlja od teških povreda kod svoje kuće u društvu porodice i prijatelja, potvrđeno nam je.

Podsjećamo, Vedad je 20. aprila doživio tešku nesreću prilikom masovnog sudara i pada veće grupe biciklista na međunarodnoj utrci u bh. entitetu RS, nakon čega je prebačen na intenzivnu njegu u UKC Banja Luka.

U protekloj sedmici na kućnom liječenju su ga posjetili Nacionalni komesar Biciklističkog Saveza Bosne i Hercegovine Mirnas Mujezinović (naša živuća biciklistička legenda), dugogodišnji školski prijatelj, a sada hafiz i magistar ef. Nihada Podžića, te delegacija Vedadovog džemata Gorica, zajedno sa efendijama komšijskih džemata.

Vedad je primjer vjernika i sportiste, koji dokazuje da se može biti uspješan i u poslovnom, i u porodičnom, a i u sportskom aspektu životu u čemu mu pomaže njegova supruga Irma.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno