Kultura

FOTO: Batonovi muhabeti – pozorišna predstava “Partija remija”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Batonovi muhabeti – pozorišna predstava “Partija remija” – U sklopu Batonovih muhabeta projekta koji Udruženje građana KPS Baton Zenica realizuje sa ciljem resocijalizacije ratnih vojnih i civilnih invalida ali i svih drugih boračkih kategorija, u petak 17. novembra 2017 godine organizovana je pozorišna predstava pod nazivom Partija remija.

Pozorišnu predstavu izveli su glumci Bosanskog narodnog pozorišta Faketa Salihbegović-Avdagić i Mugdim Avdagić a nakon predstave upriličeno je druženje sa glumcima razmjena utisaka i impresija.

Zacrtani cilj smo postigli. Posjetioci članovi i simpatizeri Udruženja KPS Baton nisu krili svoje oduševljenje pozorišnom predstavam.
Isto tako, glumci Faketa i Mugdim kako su istakli bili su počastvovani što su imali priliku ovoj društvenoj kategoriji predstavom pomoći da makar na kratko zaborave hendikep u kojem se nalaze.

Predsjednik U.G. KPS Baton mr. sc. Ismić Amir



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno