Zenica

FOTO: ArcelorMittal Zenica nagradila 92 djece svojih zaposlenika

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
ArcelorMittal Zenica već godinama realizira Takmičenje za najljepšu novogodišnju čestitku, na kom pravo učešća imaju djeca zaposlenih, uzrasta od 6 do 14 godina. Ovo je deseta godina za redom da organizujemo izbor najljepših čestitki i imali smo najveći odziv do sada. Na našu adresu je pristiglo više od 90 dječjih radova. Tema ove godine bila je: „Moje ideje, moji snovi, moja budućnost“.
Svaki rad na svoj način predstavlja dječju kreativnost, trud, radost, ali i dječje snove i želje za budućnost. Svi radovi su vrijedni velike pažnje i krase izložbene panele naše direkcije. Menadžment Kompanije je odlučio da su svi pobjednici, te nagradio sve učesnike vrijednim poklon-paketima.
Tako je 14. decembra 2022. održana prigodna zabava za 92 djece naših zaposlenika, a Djed Mraz je upotpunio događaj pjesmom, plesom i kreativnim radionicama.
Više fotografija pogledajte u albumu:


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno