Info

FOTO: Alfisti Zenice učestvovali na međunarodnim susretima u Palmanovoj

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Alfisti Zenice učestvovali na međunarodnim susretima u Palmanovoj – Predstavnici Alfa Romeo kluba iz Zenice proteklog vikenda, 17. i 18. 11. učestvovali su na 9 Gran Gala di fine Stagione susretima Alfista u Palmanovoj, Italija. Poziv za učešće su dobili od organizatora, Stile Alfa Romeo. „Naše aktivnosti su već odavno prevazišle granice Bosne i Hercegovine i susjednih zemalja.

Organizovanjem međunarodnih susreta Alfista u Zenici već četiri godine za redom, postali smo prepoznatljiv brend u okolini. Priznanja stižu sa svih strana, a sada smo dobili poziv iz zemlje proizvođača našeg omiljenog brenda. Bili smo počasni gosti, te upoznali mnogo alfista iz drugih zemalja.

Teško je riječima opisati osjećaj kada među ostalim zastavama zemalja učesnika ugledate zastavu Bosne i Hercegovine. Tradicionalno posjećujemo Sloveniju, Hrvatsku, Srbiju, a ovime smo otvorili vrata i daljih destinacija. Dobili smo potvrde da će na našim slijedećim susretima u Zenici u septembru 2019. učestvovati dva kluba iz Italije i jedan iz Češke.

To je nama i našim susretima veliko priznanje.“, završava priču Muhedin Fejzić-Braco, predsjednik kluba. Ovo je još jedan pokazatelj kako se na lijep način prezentuje Zenica i naša domovina, Bosna i Hercegovina.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno