Ostali sportovi

FOTO: Akademsko-klupsko takmičenje TA Jale na Bilmišću

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
FOTO: Akademsko-klupsko takmičenje TA Jale na Bilmišću – Danas je Tekvando Akademija Jale u dvorani Bilimišće održala 4. Akademsko-klupsko takmičenje na kojem je nastupilo oko 100 takmičara iz našeg kluba. Takmičenje je bilo u tri discipline borbe forme kikovi.  Organizacija je protekla u najboljem redu, roditelji i takmičari zadovoljni, treneri ponosni a publika je bila oduševljena, izjavio je direktor organizacionog odbora Jasmin Mujanović Jale. Takođe trebamo napomenuti da je naša Akademija ovim putem zaista pokazala da je jedna od najboljih i najmasovnijih sportskih organizacija u BIH iz domene Taekwondo vještine.
Hvala našim sponzorima, prijateljima Akademije, i svima onima koji su doprinijeli našoj manifestaciji. Slijedeća naša Aktivnost je Državno prvenstvo u martu mjesecu i polaganje pojaseva u aprilu mjesecu.  Ovim putem pozivamo sve zainteresovane dječake i djevojčice da dodju i da treniraju sa najboljima.
Budite zdravi sposobni i fit. Budimo zajedno u dvorani trčimo trenirajmo družimo se, postanimo uzorni sportaši našeg Grada Zenice, poručio je stručni tim akademije. Nalazimo se u privatnoj medjunarodnoj školi na Bilimišču, svakim radnim danom od 18 do 21 i 30h. ili nas možete kontaktirati putem FB stranice.
UPIS JE BESPLATAN.
Vaša Akademija


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno