Ljudi

FOTO: Ajdin Žigonja pregledan u Istanbulu, operacija u drugoj polovini januara

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Ajdin Žigonja pregledan u Istanbulu, operacija u drugoj polovini januara – Šestogodišnji Ajdin Žigonja se trenutno nalazi u Istanbulu, gdje je sa roditeljima i dr. Ahmetom Alanayom na klinci Acibadem obavio pregled i kontrolu trenutnog stanja. Njegov otac, Elvis je sa čitaocima Zenicabloga podijelio informacije sa kontrole i sastanka sa doktorom Alanayom.

-Ono što je ohrabrujuće je da je dr. Alanay prezadovoljan sa Ajdinovim stanjem, međutim da je operacija neminovna i da će nastojati u što kraćem vremenu i odraditi je. Ono što je bitno da dr.Alany neće sam učestvovati u operaciji da će tražiti da i dr. Ozek prisustvuje operaciji i urolog, te mu je potrebno i njihovo mišljenje. Ajdinova SKOLIOZA je specifična jer postoji BLOK SKOKIOZA koja je na završetku kičmenog stuba i koja je osnova kičme, te će nastojati prvobitno tu riješiti SKOLIOZU, a nada se da će se njenim rješenjem ispraviti kompletan kičmeni stub. Operacija je jako zahtjevna, ali vjeruje u pozitivan ishod i kako kaže već je imao slične operacije. Rekao nam je da operacija sigurno neće biti ove sedmice, jer je problem da se sastavi tim stručnjaka, jer nisu svi u istoj ACIBADEM bolnici, ali će svi doći u Maslak i nada se, odnosno će se potruditi da bude sljedeće sedmice ako Bog da. Ja sam mu rekao i zamolio da nas što prije primi, obzirom na našu finansijsku situaciju i sredstvima kojima raspolažemo, rečeno nam je da će se baš zauzeti za Ajdina i dodao nam je da operacija neće više iznositi od onoga što nam je rečeno, dakle 45.000 eura, što nas je brinulo obzirom na tim doktora koji će učestvovati na operaciji, kazao nam je Elvis.

On je pohvalio malenog heroja,s vog sina, ispričavši nam anegdotu sa današnjeg pregleda

-Kada smo mu rekli da treba uraditi snimak kičme 3D kaže on nama “ŠTO NISTE REKLI DA KUPIM KOKICE”, na šta se i doktor nakon prevoda baš nasmijao. Moram se zahvaliti našoj Azri Paketci koja je čitavo vrijeme bila uz nas i bila nam prevodilac te podrška čitavo vrijeme. Hvala vam svima i nadamo se uskoro da ćemo objaviti i termin operacije. Hvala vam na svakoj podršci koju primamo, ponosni smo na vas, završava Elvis.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno