Info

FOTO: 818 paketića za 818 osmijeha

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Uposlenici JP Elektroprivreda BiH podjelom 818 novogodišnjih paketića u akciji Aktiva žena SEER-a organizovanoj pod motom ¨Svako dijete paketić – veseli osmijeh“,  obradovali su  najmlađe  pacijente  Klinike za Onkologiju SKB Mostar , Udruženja oboljelih i liječenih od malignih oboljenja sa područja Konjica,  mališane  iz udruženja „Osmijeh nade“ Kalesija i  „World Vision“, kao i djecu koja se nalaze na odjelima pedijatrije kantonalnih bolnica  Zenica, Mostar i Travnik, uključujući i Odjel hirurgije KB Travnik.

U povodu predstojećih praznika paketići su izmamili osmijehe i na licima  mališana u humanitarnom udruženju  „Hrabro Srce¨  Kakanj,  Udruzi ¨Srce Husina¨ Tuzla, Centru za djecu i omladinu sa posebnim potrebama Los Rosales Mostar,  domovima  za djecu bez roditeljskog staranja u Sarajevu i Mostaru, javnim ustanovama – Zavodu za zbrinjavanje mentalno invalidne djece i omladine Pazarić, školama za  odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju osoba sa poteškoćama u psiho-fizičkom razvoju u Zenici i Tuzli, kao i Udruženju građana oštećenog vida Tuzla.

Novčana sredstva uručena su Udruženju ¨Srce za djecu oboljelu od raka¨ Sarajevo, Centru za  djecu i omladinu sa posebnim potrebama Los Rosales Mostar kao i  Javnoj ustanovi Dom za stara i iznemogla lica Jablanica.

Ovom akcijom na simboličan način pružena je podrška najosjetljivijim kategorijama našeg društva uz poruku da nisu sami u predstojećim novogodišnjim praznicima.

Za ovu namjenu izdvojeno je ukupno  12.000,00 KM.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno