Politika

Forum mladih Naše stranke Zenica: Zenica još uvijek bez strategije za mlade

Forum mladih Naše stranke Zenica: Zenica još uvijek bez strategije za mlade- Naši mladi Zenica su danas, povodom Dana mladih, ponovo uputili dopis prema Kabinetu gradonačelnika Grada Zenica Fuadu Kasumoviću.

U februaru 2020.godine je Forum mladih Naše stranke Zenica organizovao Okrugli stol o temi “Strategija prema mladima”. S obzirom na to da Grad Zenica nikada nije imao strategiju prema mladima kao dokument koji direktno utiče na poboljšanje života mladih u našoj lokalnoj zajednici.

Kao Forum mladih Naše stranke Zenica tražimo da na zvaničnoj stranici našeg grada budu dostupne informacije o aktivnostima Komisije za pitanja mladih, kao i konkretni koraci poduzeti za izradu važnog dokumenta kada je riječ o mladima.

Nedopustivo je da u četvrtom gradu po veličini u BiH lokalna vlast ne pridaje dovoljno pažnje mladima. Mladi ne smiju čekati, jer odlaskom mladih iz našeg grada odlazi i budućnost.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem

VIDEO: Zenica – Jutro u “čeličnom gradu”

PRETPLATITE SE NA BOSNIA VIDEO YOUTUBE KANAL KLIKOM NA: