Nogomet

Finska trenirala na Bilinom polju, sutra očekuju pozitivan rezultat

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Fudbalska reprezentacija Finske, danas je na stadionu Bilino polje u Zenici održala i službeni trening pred sutrašnji meč protiv Bosne i Hercegovine.

Finska nakon poraza u Rumuniji sutra ne smije dozvoliti sebi luksuz da poražena napusti Zenicu jer bi onda bili u teškoj situaciji pred posljednja dva meča, kada je u pitanju borba za prvo mjesto.

Kada su u pitanju posljednji mečevi Finske i Bosne i Hercegovine, onaj u Finskoj je okončan rezultatom 1:1, dok je prošle godine na Bilinom polju u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo Finska slavila rezultatom 1:3.

Sigurno da izabranici Marka Kannevre sutra očekuju pozitivan rezultat, a na današnjoj press konferenciji selektor je kazao da je BiH izuzetno jak tim, te da su bez poraza i na prvom mjestu u grupi.

U redovima Finske vlada optimizam pred sutrašnji meč, iako su istakli da očekuju izjednačen meč, te da su šanse za pobjedu podjednake, ali da gledajući na posljednja dva meča ovih selekcija, vjeruju da mogu sutra ostvariti pozitivan rezultat.

Finci su na Bilinom polju odradili lagani trening, vladala je opuštena atmosfera, a svakako da se sutra kao i obično očekuje najviše od prve zvijezde Teemu Pukkia, koji protiv naše selekcije redovno postiže golove.

Autor: D.Kurbegović



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno