Zenica

Finalni događaj: Online koncert grupe Dizeštat i izložba fotografija

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Finalni događaj: Online koncert grupe Dizeštat i izložba fotografija – U utorak, 25.08.2020. sa početkom od 19:00h moći ćete uživati uz online koncert grupe Dizeštat.

U situaciji u kojoj se svi nalazimo i mjere koje su na snazi, ova online verzija je jedini način da nas bude više od 100.

Dizeštat online koncert moći ćete pratiti putem live video streama na platformama RadiYa Active – Facebook i YouTube, te audio streama na web portalu activezenica.org.

Napominjemo, Dizeštat je nova sarajevska hip-hop grupa osnovana sa ciljem zbijanja redova i ujedinjenja domaćih kreativnih snaga koje su u posljednjih nekoliko godina predstavljale okosnice kvalitetne bh. muzike. MC-jevi Stoposto, Geko i Black Beriz, DJ Čori Čo i producent Kolateral su osnovali Dizeštat 2019. godine. Nažalost, producent Kolateral je preminuo u maju 2020. godine, ali njegova radna etika, muzička zaostavština i duh nastavljaju biti temeljem onoga što je Dizeštat.

Ovaj događaj realizuje se u sklopu završnice projekta Pollution Revolution, koji se sprovodio prethodnih 6 mjeseci u Zenici. Prije samog koncerta, u zeničkom Art Kvartu (Maršala Tita 22), sa početkom od 18:00h,  biće upriličena prezentacija rezultata, sumiranje utisaka, kao i izložba fotografija učesnika Kursa fotografije.

Pratite nas na:

YouTube: https://www.youtube.com/user/RadioActiveZe/

Facebook: https://www.facebook.com/RadioActiveZenica/

Instagram: @radioactivezenica

Projekat se realizuje zahvaljujući podršci programa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI), koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).

Izvor: activezenica.org



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno