Politika

Faris Mrako – nezavisni kandidat za Gradsko vijeće Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Faris Mrako – nezavisni kandidat za Gradsko vijeće Zenica – Faris Mrako, nezavisni kandidat za Gradsko vijeće Zenice, inače vrlo uspješni redovni student treće godine Filozofskog fakuleta Univerziteta Zenica , po drugi put je primo dekanovu nagradu ,,student godine”, za prosjekom ocjena od 9,7.

  • Odučio sam da se kandidujem za Gradsko vrijeće Zenica. Moje osnovni preizborno geslo je ZNANJE-KULTURA-SPORT. Znači, to su tri oblasti u kojima ja mogu i hoću, ako budem izabran za Vijećnika,  dati značajan  doprinos unapređenju studija i studi-ranja, odnosno  za apsolutnu prednost  znanja kod zapošljavana, zatim za bolje uslove za rad kulturnih i sportskih kolektia u gradu – izjavio je Faris Mrako nakon preuzimanja nagrade NAJBOLJI STUDENT GODINE ZENIČKOG UNIVERZITETA.

Inače, pored toga što je najbolji student godine, Faris Mrako je sa 21 godinom najmlađi kandidat za Gradsko vijeće Zenica, odličan je spo-rtista, najmlađi je kapiten u BiH rukometu – u Rukometnom klubu Čelik, te član Udruženja novina BH novinari.

  • Za mene nije bitno ko je predlagač za Gradsko vijeće, već kakav je kvalitet prijedloga za građane Zenice. Zato i jesam nezavisni kandidat, jer zastupam prijedloge svih građana – ističe Mrako.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno