Ostali sportovi

Faris Kobilica pobjednik u trci na 2.000 metara na 41. krosu Partizana u Beogradu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Faris Kobilica pobjednik u trci na 2.000 metara na 41. krosu Partizana u Beogradu – U Beogradu je 18.11.2017.godine održan 41.jesenji kros „Partizana“, na kojem je učestvovao i član AK Zenica Faris Kobilica.

U trci na 2.000 metara za juniore, „Memorijal Gorana Raičevića“, pobjedio je ovaj izvrsni mladi takmičar iz Zenice, Faris Kobilica, ispred izvanrednog Ivana Planka.

On je osvojio poklon paket, diplomu i zlatnu medalju Partizana 1945, te poseban memorijalni trofej Gorana Raičevića kao pobjednik u juniorskoj konkurenciji.

Na krosu u Beogradu sa njim je bio i njegov trener, legendarni Aziz Kevelj, koji je bio oduševljen nastupom i pobjedom svog pulena Kobillice, te je kazao:

– Šampionska trka i pobjeda moga pulena Farisa Kobilice ispred izvanrednog Ivana Planka. Čestitke organizatoru na odličnoj organizaciji i na prijemu moje ekipe ( specijalno hvala Direktorici ” Partizana” Aleksandri Rus Gligić!)-, kazao je Aziz Kevelj povodom ovog uspjeha na tradicionalnom sportskom spektaklu AK Partizan iz Beograda.

Čestitke Farisu Kobilici na ovom velikom uspjehu i od sportske redakcije Zenicabloga.

E.Imamović

Foto Aziz Kevelj

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno