Najava dešavanja

Family centar Ekran: filmovi od 02. do 08.04.

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Svjetska premijera vrhunskog poduhvata “ FAST & FURIOUS 7” i urnebesna komedija “THE DUFF”  od 02. aprila na repertoaru Multiplexa Ekran

Paralelno sa premijerama širom svijeta, prva sedmica aprila nam donosi nevjerovatnu dozu adrenalinske akcije u sedmom nastavku franšize zasnovane na brzini i adrenalinu
“Paklene ulice 7” (“Fast & Furious 7”). Nastavljajući globalne podvige u ovoj nezaustavljivoj franšizi zasnovanoj na brzini, Vin Dizel, Pol Voker i Dvejn Džonson predvode povratničku ekipu glumaca. Džejms Van režira ovo poglavlje izuzetno uspješnog serijala koje će vratiti omiljene nam glumce. Njima će se pridružiti i internacionalne akcione zvijezde koje uključuju: Džejsona Stetama, Džimana Hansua, Tonija Džaa, Rondu Rusi, Natali Emanuel i Kurta Rasela. „Ja nemam prijatelje. Ja imam porodicu.“ Ove riječi predstavljaju srž franšize „Paklenih ulica“, kako za odani tim likova na ekranu i grupe glumaca, tako i za filmadžije i ekipu koja se zbližila poput porodice snimajući sedam filmova zajedno. Prije 15 godina, niko nije mogao da predvidi da će sudbina ove priče o grupi uličnih vozača iz L.A. postati jedan od najpopularnijih i najdugotrajnijih filmskih serijala svih vremena.

Termini projekcija svaki dan od: 15:30, 18:00, 20:30 i 21:15 sati

Trailer filma “Paklene ulice 7” možete pogledati na linku:
https://www.youtube.com/watch?v=Q8Da5AAMFTU 

Prva aprilska filmska sedmica donosi komediju koja će odgovoriti na pitanje “Kako postati popularna” i priču o Bjanki, zadovoljnoj srednjoškolki čiji se svijet raspada kada sazna da je drugi učenici zovu “Dežurna neugledna drugarica” (“Duff”) i koj je zaista takva u poređenju s njenim ljepšim, popularnijim kolegicama (Skajler Semjuels i Bjanka Santos). Uprkos upozorenju njenog omiljenog profesora (Ken Džang), ona zanemaruje to što je zaljubljena u Tobija (Nik Eversman) i angažuje Veslija (Robi Amel), prepredenog, ali šarmantnog sportistu, da joj pomogne da preobrazi sebe. Kako bi svoju posljednu školsku godinu spasila od potpune propasti, Bjanka mora da nađe samopouzdanja i zauzda okrutnu školsku zlicu Medison (Bela Torn) i da sve podsjeti da su ljudi, bez obzira kako izgledaju ili se ponašaju, uvek nečiji »dežurni neugledni drugari.

Termini projekcija svaki dan od: 15:00, 17:00 i 19:00 sati

Trailer filma “Dežurna neugledna drugarica” možete pogledati na linku:
https://www.youtube.com/watch?v=ci7eKlNRiuw 

EKRAN PR TEAM
www.multiplexekran.ba 

02 08APRIL2015



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno