Najava dešavanja

Đurologija ponovno u Zenici 25.04.

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

”ĐUROLOGIJA” I BRANKO ĐURIĆ – ĐURO OSVAJAJU PUBLIKU DILJEM SVIJETA Novi autorski hit Branka Đurića – Đure, ”Đurologija”, trenutno je najgledanija predstava u cijelog regiji, a i šire. Naime, ”Đurologiju” je u posljednja tri mjeseca pogledalo preko 40 000 ljudi, uključujući zemlje regije, Australiju, Kanadu, SAD i Skandinaviju. U svim gradovima i mjestima u kojima je predstavljena, ”Đurologija” je izazvala veliki interes javnosti te se za svaki nastup tražila ulaznica više.

Sa svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom koje se posebno ogleda u kultnom projektu ”Top lista nadrealista” i ”Audicija” , ”Đurologija” donosi jednog novog, drugačijeg, a opet prepoznatljivog Đuru koji kroz 90 minuta trajanja showa izvlači ono najbolje iz svakog gledatelja te mami osmijehe na lica.

Ovaj svojevrsni (anti)stand up show, kako ga i sam Đuro voli nazivati, u stvari je zbirka Đurinih razmišljanja koja na zabavan način predstavljaju sve ono što ga nasmijava, ali i nervira u današnjem životu. ”Na svakoj predstavi svi se prepoznaju u situacijama o kojima govorim. Bilo da se dotaknem jutarnjeg tuširanja ili vožnje tramvajem… na sceni demistificiram i sebe samog pa ljudima iskreno govorim kakve osjećaje imam, o čemu razmišljam, što me dekoncentrira, itd.” kaže Đuro.

Svojim izvedbama Đuro je dokazao svoju visoku klasu te potvrdio da je izniman i svestran umjetnik koji se lako prilagodi i uklopi u projekte u kojima sudjeluje.

Sve one koji dosada nisu uspjeli doći kod Đure po svoju dozu smijeha, ali i one koje ga žele vidjeti opet, obavještavamo da će popularni Sarajlija s ljubljanskom adresom nasmijavati publiku u Tuzli 24. aprila (BKC), Zenici 25. aprila (BNP) i Vitezu 26. aprila (Hotel Central).

Ulaznice možete kupiti na blagajnama dvorana i Hotelu Central (Vitez). Osigurajte ih na vrijeme, ”Đurologija” je prilika koju ne smijete propustiti ! 

Djurologija Zenica B1



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno