Info

Face TV tokom mjeseca ramazana za gledatelje je pripremio specijalnu emisiju „Iftar s ljubavlju“.

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Face TV tokom mjeseca ramazana za gledatelje je pripremio specijalnu emisiju „Iftar s ljubavlju“.  – U pitanju je dvadesetominutna emisija posvećena pripremanju iftara i iftarske trpeze, koja se emitira od nedjelje do četvrtka u 19.30, te petkom i subotom u 18.15 sati.

Gledatelje kroz emisiju vodi voditeljica Zvezdana Stojaković, a kuhari hotela Pino Nature na Trebeviću, gdje se emisija snima, Nazif Krajišnik, Miljan Trifković, Andrija Paunić i Zekerijah Mulaosmanović svakog dana pripremaju raznovrsna jela za iftar.

– Tokom trajanja emisije i kuhanja pričamo o ramazanu, postu, običajima, različitosti i multikulturalnosti u BiH. Dajemo ideje i recepte za iftar, kao i savjete šta jesti na sehuru. Bajramski program Face TV je također već lagano u pripremi, specijalni program u prazničnom duhu. Bit će kreiran sa više voditelja, zanimljivih priloga, gostiju i poklona za gledatelje- najavljuje Zvezdana Stojaković, urednica i voditeljica Face TV-a.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno