Info

Face TV: najava novogodišnjeg programa

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Face TV: najava novogodišnjeg programa – Face televizija za sve vjerne gledaoce 31. decembra priprema raznovrstan i bogat novogodišnji program s početkom od 20.45 sati, pa sve do jedan sat iza ponoći.

U četveročasovnom zanimljivom muzičkom programu gledaoci će uživati u odličnoj novogodišnjoj atmosferi i još boljim pjesmama uz popularna muzička imena iz naše zemlje. To su, između ostalih, Semir Cerić Koke, Neno Murić, Mirza Selimović, Ilma Karahmet, Nikolina Kovač, Dženan Jahić, Šaćir Ameti, Emrah Emšo…

– Od 20.45 sati pozivamo gledaoce da uživaju u emisiji sa Mirzom Selimovićem, uz ugodan razgovor i pjesmu uživo. Nakon emisije sa Mirzom Selimovićem pratite Novogodišnji show s početkom od 21.45 sati. Budite uz novogodišnji program naše televizije, zabavite se i opustite uz mnogobrojne goste iz svijeta muzike. Plešite i pjevajte i neka sve što nije bilo lijepo ostane u 2018. godini. Neka sve pršti od emocija, neka vam osmijeh uvijek bude na usnama – poručuju sa Face TV-a.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno