Rukomet

Evropsko prvenstvo za rukometašice od 3. do 20. decembra na BHT1 HD

Evropsko prvenstvo za rukometašice na BHT1 HD
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Posljednji veliki sportski događaj, u potpunosti drukčijoj 2020. godini, Evropsko prvenstvo za rukometašice gledatelji će moći pratiti u programu BHT1 HD od 3. do 20. decembra 2020.

Šesnaest najboljih reprezentacija Starog kontinenta će se, zbog pandemije koronavirusa, umjesto u dvije takmičiti u jednoj zemlji, Danskoj.

Uz tradicionalne favoritkinje na rukometnim prvenstvima Dansku, Francusku, Španiju, Norvešku i Rusiju velika očekivanja od ovog takmičenja imaju i zemlje iz regiona Hrvatska, Srbija, Slovenija i Crna Gora.

Ženski rukomet će biti u centru pažnje evropske sportske javnosti, a najzanimljivije mečeve prve faze kao i završnicu Evropskog prvenstva za rukometašice pratite u programu BHT1 HD.

Prva utakmica koju možete pogledati je duel između rukometnih selekcija Rusije i Španije u četvrtak, 3. decembra u 17:50 sati na BHT1 HD.

Izvor: bhrt



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno