Info Nogomet

Europsko prvenstvo 2024. godine uživo na kanalima BHRT-a i MY TV

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U prostorijama Radiotelevizije Bosne i Hercegovine BHRT-a i BH Telecom predstavili su još jedan zajednički projekat, realizaciju najičekivanijeg sportskog događaja ove godine – Europskog prvenstva u nogometu UEFA EURO 2024.

Ljeto će biti u znaku nogometa, a EURO počinje  14. juna i traje do 14. jula. EURO će otvoriti Njemačka i Škotska u Minhenu, dok će finale biti održano na Olimpijskom stadionu u Berlinu.

BHRT i BH Telecom još jednom su partneri u značajnom projektu i nastavljaju uspješnu saradnju. Nakon Svjetskog prvenstva u nogometu, i praćenja reprezentacije Bosne i Hercegovine u Ligi nacija i kvalifikacijama, najavljen je novi sportski spektakl u programima BHT1 i MY TV. 

Projekat EURO 2024 će biti realiziran na sličan način kao i FIFA Svjetsko prvenstvo u Kataru. Osim prijenosa utakmica, u specijalnim emisijama, koje će počinjati u popodnevnim satima, a završavati oko ponoći, uz posebne rubrike, najave, analize i preglede, pokušat ćemo približiti sve elemente ovog takmičenja ljubiteljima nogometa. Svoj doprinos će dati i BH Radio 1, kao i portal bhrt.ba.

EURO se vraća u, između ostalog, zemlju nogometa, kojoj će ovo biti četvrti veliki turnir kao domaćinu u ovom sportu, a drugi put kao organizatoru prvenstva Starog kontinenta. Na deset vrhunskih stadiona – 24 najbolje reprezentacije koje su izborile plasman na završni turnir plijenit će našu pažnju.

O ovom zajedničkom projektu govorili su: Belmin Karamehmedović, generalni direktor Radiotelevizije Bosne i Hercegovine, Amel Kovačević, v. d. generalnog direktora BH Telecoma, Erdal Islamagić, v.d. izvršnog direktora Izvršne direkcija za razvoj poslovanja i Medina Šehić, ovlaštena urednica Sportskog programa BHT 1.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno