Košarka

Emotivna poruka trenera Čelika Armela Mujakovića: Jak je on, posrne, ali svaki put ustane

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Emotivna poruka trenera Čelika Armela Mujakovića: Jak je on, posrne, ali svaki put ustane – OKK Čelik iz Zenice nalazi se u teškoj situaciji, te je upitno takmičenje jednog od najpoznatijih bh.klubova u A1-ligi. Tim na povodom putem svog Facebook profila i trener Čelika Armel Mujaković koji je prošle sezone imao najmlađu ekipu.

“63.godine, pa i nije neka starost! Rodio se u Zenici 1954. u centru. Zeničanin do kosti, kako mi to volimo reći! Izrodio mnogo, mnogo djece. Kao svaki roditelj, trudio se da svojoj djeci pruži kruh u ruke, neke školovao, neke poslao u svijet, nekima bio životni učitelj a nekima vala i pokazao da možda ipak “to” nije za njih. Brinuo se o svima! Ali, djeca ko’ djeca, neki ga obiđu, neki upitaju “kako je” a neki su ga valjda i zaboravili. Dugo se i ja družim sa njim, našim Zeničaninom, dugo! Svaki dan smo zajedno. Zavoljela sam ga. Zajedno smo se borili, zajedno liječili stare rane, zajedno slavili, zajedno tugovali. Ali, jak je on, posrne on, ali i svaki put ustane. Zato, budi nam jak, imaš ti još djece koja su tu i čekaju te da ustaneš još jači”, napisao je trener Zeničana Armel Mujaković. BhBasket



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno