Ljudi

Ema Ibrahimović

Ema Ibrahimović
Ema Ibrahimović
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Šesnaestogodišnja Zeničanka Ema Ibrahimović predstavljati će Bosnu i Hercegovinu na takmičenju ljepote “Miss Humanity Universe”, kojeg u Bejrutu (Liban) od 12. do 30. novembra. Organizator takmičenja je “Miss World Next top model”, a mlada Zeničanka će se pojaviti zahvaljujući agenciji Crystal Model iz Beograda (Srbija).

– Počela sam se baviti modelingom sa svojih jedanaest godina u zeničkoj agenciji “Fashion”. Mnogo volim ovaj posao. Na pisti se osjecam prijatno, a ona mi pruža mnoge mogućnosti, da pored rada proputujem svijetom i upoznam mnoge ljude i njihove kulture, kaže nam Ema uoči polaska u Bejrut.

Ema Ibrahimović je odlična učenica zeničke Druge gimnazije, a pored učenja voli da čita knjige na bosanskom i engleskom jeziku. Kako kaže, voli da ide na izlete u prirodu s roditeljima, u slobodno vrijeme trenira što joj je neophodno radi angažmana, a kaže i da uspjeva da uskladi sve obaveze zahvaljujući podršci roditelja.

– Tokom cijelog boravka biće “izborna” takmičenja, a onda će uslijediti i finalni izbor, krajem mjeseca. Očekujem lijep provod i da ću dostojanstveno svoju BiH predstaviti u Libanu, najbolje što mogu. Bit će to za mene lijepo iskustvo i druženje, kaže mlada Zeničanka Ema.  Ema Ibrahimović



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno