Ljudi

Ema druga pratilja Miss Humanity Universe

Ema na sceni u Bejrutu
Ema na sceni u Bejrutu
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ema druga pratilja Miss Humanity Universe – Šesnaestogodišnja Zeničanka Ema Ibrahimović druga je pratilja na svjetskom izboru ljepote “Miss humanity Universe”, koji je proteklih dana održan u Bejrutu (Liban). Pobjednica je predstavnica Venecuele, prva pratilja je djevojka iz Srbije, a kako nam je prenijela Ema, ona je uz predstavnicu crne Gore bila najmlađa takmičarka.

Ema u Bejrutu
Ema u Bejrutu

– Prezadovoljna sam nastupom, jer iskreno nisam očekivala da budem među prvih šest mjesta, koja dobijaju neko od priznanja. Ipak, nejveća vrijednost cijelog puta je upoznavanje djevojaka iz cijelog svijeta, različitih kultura, što je po meni mnogo vrijednije od bilo koje titule, rekla nam je Ema.

Na finalnom izboru u Bejrutu, koje je trajalo desetak dana, učestvovala je 21 finalistkinja sa svih meridijana. Ono po čemu su organizatori “zapamtili” Emu jeste odgovor na klišeizirano pitanje “šta bi promjenila i šta bi željela u svijetu”. I dok je većina misica odgovarala po o miru u svijetu, čišćoj sredini, Ema je rekla da bi “se borila da zaustavi medijsku manipulaciju ljudima na svim meridijanima”, što je oduševilo organizatore i žiri, pa su joj postavljali i dodatna pitanja.

Inače, Ema je uz niz komplikacija stigla do Bejruta, jer je na put trebala krenuti u vrijeme terorističkih napada u Bejrutu i dan kasnije u Parizu.

Ema se počela modelingom baviti sa jedanaest godina u zeničkoj agenciji “Fashion”, a na ovaj svjetski izbor ljepote je prijavila modeling agencija iz Beograda.

Finalistkinje takmičenja
Finalistkinje takmičenja


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno