Ljudi

Elmin Šuvalić

Elmin Šuvalić
Elmin Šuvalić
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Elmin Šuvalić je član Tae Kwon Do kluba START iz Zenice. Njegov trener Mevludin Bahtijarević kaže da je taj dječak ponos kluba.

– Poslušan, veseo, blag, žestok momak kada je potrebno i još mnogo osobina koje krase ovog dječaka. Na Kantonalnom prvenstvu proteklog vikenda pokazao kako se vodi borba protiv iskusnog protivnika. Hrabar i neustrašiv u trenutku kada je najpotrebnije i naravno slijedi zlatna nagrada. Nadamo se da će ovako nastaviti i u budućnosti jer je već ostavio svoj trag u našem klubu. Klub će davati maksimalno podršku ovom dječaku, jer on to zaslužuje. Iako slabog imovinskog stanja, njegovi roditelji ga svakog dana šalju na trening. Hvala Bogu što je Elmin dio našeg kolektiva. Ukoliko ima zainteresovanih pojedinaca ili preduzeća koji bi bili sponzori našem zlatnom dječaku Tae Kwon Do klub START se unaprijed zahvaljuje, poručuje Bahtijarević.

Vijest objavljujemo zahvaljujući susretljivosti Zehrudina Šahinovića i TK Start Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno