Info

Elgato e-računi na Web Summit – najvećoj tehnološkoj konferenciji u Evropi

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Bosanskohercegovačka firma Loop d.o.o. Sarajevo je odabrana između 15.000 kompanija iz cijelog svijeta,da u sklopu start-up programa prezentira ElGato – inovativno rješenje za e-račune.

Od 7.do 10. novembraWeb Summit će se održati u Lisabonu. Web Summit se prvi put održao 2009. godine u Dublinu i do danas je postao najveći i najvažniji evropski skup poslovnih ljudi i tehnoloških kompanija. Ove godine se očekuje 50.000 učesnika, viših menadžera, osnivača i pokretača biznisa, investitora i političkih lidera, te preko 15.000 kompanija.Na konferenciji će između ostalih govoriti Mogens Lykketoft – Predsjednik Ujedinjenih naroda, John Chambers – Izvršni predsjednik Cisco Systems, Carlos Ghosn – CEORenault-Nissan Alliance, Linda Boff – CMO General Electric, Luis Figo – suosnivač Dream FootballPortugal.

„Zaista smo sretni što je Web Summit prepoznao potencijal našeg rješenja i što ćemo imati priliku da prezentiramo ElGato na najvećoj poslovno tehnološkoj konferenciji u Evropi. ElGato je prvi BH portal za elektronski prijem, pregled i plaćanje računa, te je ovo i određeni vid potvrde inovativnosti našeg rješenja i njegove korisnosti za širu društvenujavnost. Pozivamo domaća komunalna preduzeća i građane da se uključe u projekat.“– istakao je direktor Loop d.o.o. Sarajevo Sedad Delalić.

ElGato je korisnički web portal i interoperabilna platforma koja omogućuje korisnicima da na jednom mjestu u elektronskom obliku primaju svoje račune, vrše pregled računa i korištenih usluga, te plaćaju račune na različite načine: elektronskim putem, automatski putem trajnih naloga u banci ili gotovinom na brzim ElGato blagajnama. Sa jedne strane povezan jesa pružateljima usluga kojima omogućuje jednostavnu elektronsku distiribuciju računa, dok je sa druge strane povezan sa procesorima plaćanja, kao što su banke, za jednostavno plaćanje računa.

Više informacija o ElGatumožete naći na www.elgato.ba.
Više o Web Summit pogledajte na https://websummit.net/



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno