Politika

Ekspresna reakcija SDP ZDK: Fuade Kasumoviću, opet haluciniraš i lažeš!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Fuad Kasumović, koji očigledno nema drugog posla, osim baviti se SDP-om nastavlja kontinuirano iznositi neistine i laži u javnost, okrivljujući SDP za pad Vlade ZDK, navodi se u ekpresnoj reakciji na objavu Fuada Kasumovića na društvenim mrežama – link Kasumović: Jedini krivac za pad Vlade ZDK predsjednik KO SDP ZDK – Mirsad Mahmutagić Batan.   Saopćenje također prenosimo u cijelosti:

Fuade Kasumoviću, nije ti SDP kriv što je došlo do pada Vlade ZDK. Omer Škaljo, Alen Kapković, Amela Granić, Adnan Šabani su bili članovi tvoje stranke koliko znamo.

SDP nije nikada uzimao zastupnike od svojih koalicionih partnera, što bih ti sigurno uradio da si bio u prilici, poznavajući tvoj karakter.

Na sastanak o problemima u većini si bio pozvan da dođeš, da vidimo koja stranka ima koliko zastupnika. Na isti nisi došao jer si bio svjestan da su te zastupnici napustili, što vješto kriješ od javnosti. Da imaš karaktera i obraza javnosti bi objasnio zašto te napuštaju zastupnici na svim nivoima.

U isto vrijeme dok polažeš kamen temeljac za izgradnju zgrade Hitne pomoći, za koju je pare obezbijedila Federalna vlada na čelu sa premijerom Nerminom Nikšićem, ti istu kritikuješ kako je oštetila Zenicu.

Inicijativa o izgradnji bazena u Zenici je prije par godina upravo i potekla od vijećnika SDP u Gradskom vijeću Zenica. SDP će uložiti maksimalne napore da ovaj projekat bude završen, ne radi tebe, nego radi građana Zenice.
Fuade Kasumoviću, okani se više SDP-a i bavi se poslom za koji su te građani birali.

Očigledno je da nemaš hrabrosti prozvati prave krivce za pad Vlade ZDK, pa sve kontinuirano svaljuješ na SDP, zajedno sa svojim drugom Vinkom Marićem.

SDP nije za razliku od tebe napustio nijedan zastupnik i bolje bi ti bilo u budućnosti da vodiš računa koga stavljaš na liste, jer očito taj posao ne znaš raditi, budući da te svaki mandat zastupnici napuštaju.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno