Biznis

Ekskluzivno: Zeničani izradili jakne, hlače, kape i ruksake za EYOF 2019

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ekskluzivno: Zeničani izradili jakne, hlače, kape i ruksake za EYOF 2019 – Zenicablog ekskluzivno objavljuje fotografije i podatke iz zeničke konfekcije ZENKO –

– Završena je isporuka za EYOF 2019, potvrdio nam je vlasnik konfekcije ZENKO Fahrudin Čančar. Od najkvalitetnijih materijala izrađeno je čak 3.500 artikala za volontere, oficijelne osobe i VIP- što uključuje ski jakne, hlače, softshell jakne, kape, ruksake…

EYOF je najveći sportski događaj nakon Zimskih olimpijskih igara u sarajevu 1984. godine. Sportske igre mladih zajedno organizuju Sarajevo (FBiH) i Istočno sarajevo (RS), a počinje ovog vikenda na olimpijskim planinama.

Naši prijatelji iz Lukovog polja su poznati po proizvodnji najkvalitetnijih uniformi za više policijskih agencija u BiH, ali i Italiji, Njemačkoj, Švicarskoj….

Kompanija se specijalizovala za proizvodnju specijalne i zaštitne odjeće, a njihovi klijenti su bili švicarske željeznice (SBB), Željeznicama Federacije BiH, radili su odijela i sakoe za italijanske partnere, ali i uniforme njemačke policije, uniforme za pripadnike više policijskih agencija u BiH, Oružane snage, specijalce, deminere, radnike u šumskoj i namjenskoj industriji.

Čestitamo ZENKO!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno