Košarka

Ekskluzivno: Odgođena Skupština KS BiH

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ekskluzivno: Odgođena Skupština KS BiH u Zenici – Iako planirana za sutra (srijeda) u podne, Skupština Košarkaškog saveza BiH neće biti održana u Zenici, saznaje Zenicablog.

Sjednicu je zakazao Nadzorni odbor, koji ma to mogućnost po Statutu, a koji je, po svemu sudeći, jedan od rijetkih “dijelova” Saveza koji funkcioniraju i pokušavaju spasiti bh. košarku. Međutim, okupljanje je otkazano, a novi termin još nije poznat.

Na Skupštini je trebala biti održana inauguracija članova Upravnog odbora KS, a nakon toga i objavljena imena kandidata za poziciju  generalnog sekretara KSBiH, koji na toj funkciji treba zamijeniti Haruna Mahmutovića. Nakon konstituiranja  Upravnog odbora, planiran je i prvi sastanak tog tijela.

Međutim, kako saznaje naš portal, članovi Skupštine iz Republike Srpske su, iz još uvijek zvanično nepoznatih razloga, zatražili odgodu Skupštine za sedam do deset dana.

Tako će naše reprezentativne selekcije i dalje biti bez čelnih ljudi, timovi bez budžeta i izvjesnog odlaska na velika takmičenja, a kome haos i neorganizacija u KS odgovaraju, procijenite sami.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno