Zabava

Ekskluziv: Vlatko Stefanovski 7.5. u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Organizacija “pARTner” Tuzla i Zenicablog imaju čast i zadovoljstvo obavjestiti vas da će Zeničani imati priliku u maju 2015. godine poslušati vrhunski muzički događaj, koncert jednog od najvećih imena muzičke scene balkanskih prostora, Vlatka Stefanovskog.

Gitarski virzuoz Vlatko Stefanovski dolazi sa svojim Triom i prvi koncert će održati u Bosanskom narodnom pozorištu Zenica, u četvrtak 07. 05. 2015 sa početkom u 20 sati. i to u sklopu ceremonije otvaranja XIV Festivala BH drame. Zenicablog je ponosni medijski partner ove manifestacije.

Drugi koncert biće upriličen dan kasnije, u Bosanskom kulturnom centru Tuzla, u petak 08. 05. 2015. takođe u 20 sati. S obzirom da ovaj cijenjeni muzičar dugo nije bio u ovim BH gradovima sigurni smo da će njegovi koncerti izazvati veliko interesovanje publike. Više informacija uskoro. 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno