Najava dešavanja

Ekran: filmovi od 29.01. do 04.02.

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U novoj filmskoj sedmici ne propustite pogledati film Clinta Eastwooda “Snajperist” (“American sniper”). Radi se o dugoočekivanom filmu koji govori o najuspješnijem snajperisti u historiji američke vojske! Poslan u Irak kako bi štitio svoje suborce Chris Kyle (Bradley Cooper) uskoro je dobio nadimak Legenda, a postao je nadaleko poznat i s neprijateljske strane te mu ucijenjena glava. Usprkos životnoj opasnosti i porodici koja je strepila kod kuće, Chris je odradio četiri misije u Iraku slijedeći moto američke mornarice ne ostavljaj ni jednog čovjeka iza sebe. No nakon što se vratio kući, svojoj supruzi Tayi Renae (Sienna Miller) i djeci, Chris je shvatio a se radi o ratu u kojem ne može pobijediti. Film Snajperist snimljen je prema knjizi koju je napisao sam Chris Kyle.

Termini projekcija svaki dan od: 20:15 sati

Trailer filma “Snajperist” možete pogledati na linku:
https://www.youtube.com/watch?v=MItGoIxoVGk 

Predstavljamo vam i psihološki triler „Dečko iz komšiluka“ (“The boy next door”), u kojem Dženifer Lopez predvodi ekipu koja istražuje zabranjenu privlačnost koja će otići predaleko. Film režira Rob Koen („Paklene ulice“), scenario je napisala Barbara Kari, a u filmu još igraju i Rajan Guzman, Džon Korbet, Ian Nelson i Kristin Čenovet.

Termini projekcija svaki dan od: 18:00 i 21:00 sat.

Trailer filma “Dečko iz komšiluka”možete pogledati na linku:
https://www.youtube.com/watch?v=anPRaq5YrwM 

Za naše najmlađe posjetioce pripremili smo jednu od najpopularnijih epizoda strip klasika, “Asterix: Grad Bogova” (“Le domaine des divex”) i to po prvi puta na velikom platnu, sinhronizovano i u 3D tehnologiji. Nakon što su uspjeli pokoriti cijelu Galiju, Rimljani muku muče s malim selom u kojem žive nadaleko poznati junaci velike snage Asterix i Obelix. Nezadovoljan tom situacijom Julije Cezar odluči oko sela sagraditi luksuzni rimski grad ne bi li galski barbari pokleknuli pred blagodatima koje on nudi. Asterix i Obelix morat će se dobro namučiti kako bi njihovi suseljani odolili napastima.

Termini projekcija svaki dan od: 16:00 sati.
Subotom i nedjeljom od: 12:00, 14:00 i 16:00 sati.

Trailer filma “Asterix: Grad Bogova”možete pogledati na linku:
https://www.youtube.com/watch?v=U6y63JW_qv0 

EKRAN PR TEAM
www.multiplexekran.ba 

ekran zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno