Najava dešavanja

Dubrovnik: GONG za Valentinovo 14.02. u 20h

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Za Zeničane ljubitelje dobrog starog Rock’n’Roll-a hotel Dubrovnik i ove godine, sada već po peti put, za Valentinovo – Dan zaljubljenih (subota, 14. februar u 20:00) organizuje veče ugodnog druženja, plesa i izuzetno dobre zabave za sve zaljubljene i za one koji će to uskoro biti. Nezaboravnu zabavu, kao i ranijih godina garantuje stara zenička rock grupa GONG sastavljena od već provjerenih, pomalo vremešnih rokera, sa kojima će kao gosti nastupiti samo po godinama mladi ali itekako iskusni pjevački duo Aida Beganović i Siniša Kundalić.
Kao šlag na torti zabavu će dodatno uveličati nastupi starog rokera Saše Domuza i kantautora Zlatana Alispahića-Zlaje te glumca Josipa Pejakovića i najboljeg ex-yu bubnjara Petra-Pece Peteja.
Organizator je pripremio još jedno pjevačko iznenađenje ali to neka ostane pravo iznenađenje i tajna do samog nastupa.
Za ovu priliku, hotel Dubrovnik odnosno restoran Trubadur, prilagodio je cijene svoje ponude jela i pića tako da su izuzetno prihvatljive i u rangu sa cijenama u drugim zeničkim kafićima i restoranima.
Organizator je također obezbjedio i nagradnu tombolu a birat će se i najstariji plesni par. Sve informacije i rezervacije pozovite na telefon: 063 398 332

gongval2



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno