Biznis

Edukacija na temu: Registar poslodavaca kod kojih se obavlja praktičan rad / praktična nastava u ZDK

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Edukacija na temu: Registar poslodavaca kod kojih se obavlja praktičan rad / praktična nastava u ZDK – Privredna komora ZDK u saradnji sa Ministarstvom za obrazovanje, nauku, kulturu i sport ZDK, organizira edukaciju Ustanova za obrazovanje odraslih, kao i zainteresiranih kompanija sa područja Kantona na temu: „Registar poslodavaca kod kojih se obavlja praktičan rad / praktična nastava u ZDK“.

Odredbama Pravilnika o načinu provjere i verifikacije poslodavaca kod kojih se obavlja praktičan rad/praktična nastava, sadržaju i načinu vođenja Jedinstvenog registra poslodavaca („Službene novine Zeničko-dobojskog kantona“, broj: 18/19 od 07.10.2019. godine), svi poslodavci kod koji se izvodi praktični rad/praktična nastava u okviru formalnog obrazovanja odraslih na području Kantona, dužni su da se verifikuju za navedeno. Kompletnu proceduru verifikacije poslodavaca kod kojih se obavlja praktični rad / praktična nastava, provodi Privredna komora ZDK.

Edukacija će se održati elektronskim putem, dana 30.06.2020. godine (utorak) sa početkom u 10:00 sati.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane kompanije da svoje učešće na ovoj edukaciji potvrde na mail Komore [email protected] ili putem telefona: 032/465-851, najkasnije do 26.06.2020. godine.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno