Zenica

EDOTEKA: Najdugovječniji pub kviz nakon 532 izdanja 8. februara slavi 16 godina postojanja

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Kviz Edoteka, ove godine, 8. februara slavi 16 godina rada i postojanja. Sve je počelo davne 2008. godine u Kuglani Zenica, da bi se nakon dvadesetak kvizova, zbog velikog interesovanja takmičara, prebacili u Club 072, prisjetio se njegov idejni tvorac Edin Sinanović.

Do sada je realizirano ukupno 532 kviza (sa ljetnim i COVID pauzama) što svrstava ovaj pub kviz u sami vrh najdugotrajnijih Pub kvizova na ovim prostorima.

-Opet,nakon toliko godina i izdanja, EDOTEKA je i dalje jako popularna i jako posjećena. Učili smo, zezali se, pjevali, predstavljali i kviz i Grad Zenicu mnogim TV kućama, portalima, časopisima, bili domaćini mnogim putnicima namjernicima, glumcima, pjevačima, rediteljima, profesorima, Tuzlacima, Sarajlijama, Mostarcima, Konjičanima, Slovencima, Kanađanima,Englezima, Sudancima, Francuzima, Norvežanima, Dancima, Njemcima, kandidatima za gradonačelnika Grada Zenica i mnogim drugim. Nadam se da ćemo se jos dugo družiti. Hvala meni što sam bio uporan, hvala CLUB 072 i Seni što nas sve ove godine trpe, a posebno hvala našim EDOTEKAŠIMA, EDOTEKAŠICAMA i svim prijateljima – sponzorima, kazao je Sinanović.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno