PERO Zenica
Zenica

E4U RedTeam Zenica – petak od 12 do 15 sati Shopping centar Džananović

E4U RedTeam Zenica - petak od 12 do 15 sati Shopping centar Džananović
E4U RedTeam Zenica - petak od 12 do 15 sati Shopping centar Džananović

E4U RedTeam Zenica – petak od 12 do 15 sati Shopping centar Džananović – Poštovani građani i građanke Zenice, Pozivamo vas da nam se pridružite na druženju koje organizujemo u okviru projekta Ureda specijalnog predstavnika EU u BiH (EUSR-a) „E4U“, a koje će se održati u petak, 13.1. u Džananović Centru od 12:00 do 15:00 sati.

Ovaj projekat angažuje 14 javnih univerziteta/fakulteta i oko 56 studenata i akademika iz cijele zemlje u BiH, u promociji pitanja od značaja za proces Evropskih integracija. Studenti će uz pomoć svojih akademskih mentora i eksperata na projektu, izraditi javne kampanje koje ilustriraju percepciju mladih i njihovo mišljenje o društveno-ekonomskim reformama, posebno u području obrazovanja, prvog radnog iskustva, zapošljavanja i poduzetništva.

Projekat također uključuje interaktivne aktivnosti sa građanima širom BiH kao što je ovo druženje, gdje će studenti koji učestvuju u projektu predstaviti ovu inicijativu i biti domaćini niz zabavnih aktivnosti.

SVI U SHOPING CENTAR!!!

______________
FB Komentari koji slijede su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Zenicablog - KOMENTARIŠITE GORNJI ČLANAK pristojno i u skladu s etičkim normama javnog obraćanja! Redakcija Zenicabloga zadržava pravo da neprimjerene komentare bez upozorenja obriše, a u slučaju ponavljanja ili težih prekršaja i onemogući autora da nastavi komentarisanje!
 
loading...