Ljudi

Dženis Imsirović glavni urednik časopisa “Replika”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dženis Imsirović glavni urednik časopisa “Replika” – Danas smo odlučili malo popričati s gospodinom Dženisom Imsirovićem, glavnim urednikom časopisa za airsoft – “Replika”, u čijem je trećem broju objavljen i članak o ASK Alfa (HASS). U nastavku nakon  fotografija slijedi prijepis razgovora.

(J.): Odakle se uopće rodila ideja o časopisu “Replika”?

(Dž.): Airsoft časopis “Replika” je zaživio prije nekih godinu dana, a ideja se rodila nekad krajem ljeta 2016., kada sam se s airsoft treninga vraćao kući. Pričali smo o tome kako se malo zna o airsoftu i da nam fali medijski prostor za promociju, ali i nešto za nas airsoftere, korisni i zanimjivi članci, te nešto da se i mi sami bolje povežemo i upoznamo.

(J.): Tko je sve uopće uključen u rad časopisa i o čemu ti pišeš?

(Dž.): Sastavili smo ekipu entuzijasta našeg kluba koji amaterski i volonterski rade na ovom časopisu i svaki vodi po jednu rubriku (scenarij, recenzije, novosti, prezentacije itd), a ja skačem od teme do teme. Pored članova SRK Tvrdjava imamo i dva člana iz drugih klubova.

(J.): Što nam još možeš reći o časopisu??

(Dž.):  Trenutno smo prvi i jedini u BiH, a mislim i jedini printani časopis u regionu. Možda nismo najbolji, ali jesmo sigurno najsrdačniji, jer ovo radimo isključivo iz ljubavi. Trenutno je četvrti broj u štampi, a časopis izlazi kvartalno. Za sve ideje i sugestije, saradnju i podršku smo otvoreni.

Sve informacije ili upite slobodno uputite gospodinu Dženisu putem Facebooka.

hass.hr

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno