Ljudi

Dženaza Emiru Kovačiću na Prašnicama, prijevoz ispred Čaršijske džamije, ispratna dova u džematu Trgovišće

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U nedjelju, 13. decembra u 13 sati, obavit će se dženaza našem sugrađaninu Emiru Kovačiću na Gradskom mezarju Prašnice u Zenici. Ispratna dova će se proučiti u džamiji Trgovišće prije podne namaza.

Prijevoz je obezbijeđen ispred Čaršijske džamije sa polaskom u 12.40 sati. Podsjećamo, Emir Kovačić (42) je preminuo u petak u popodnevnim satima u Kantonalnoj bolnici Zenica od posljedica koje je izazvao novi koronavirus COVID-19, nakon nekoliko dana borbe sa opasnim virusom, kojim je do danas u BiH zaraženo više od 100.000, a preminulo je više od 3.200.

Emir je bio veoma poznat i priznat u svom rodnom gradu, ali i šire. Kao poslovni čovjek sa partnerima i kolegama razvio je jednu od najvećih bh. kompanija iz oblasti računarske tehnologije i prateće opreme i usluga, Procomp. Prije i povrh svega, bio je humanista i raja, za sve koji su imali čast da ga upoznaju, ali i ljude koje je susretao kao komšija, prolaznik.

Ekipa Zenicabloga je izgubila prije svega prijatelja, a onda i poslovnog kolegu koji je više puta savjetima i svim vrstama pomoći pozitivno uticao na pravce i razvoj našeg portala. Njegovoj supruzi i djeci, porodici i rodbini, izražavamo u ime čitalaca ZB najiskrenije izraze saučešća, uz želju da našeg prijatelja i kolegu Allah nagradi Džennetom.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno