Košarka

Dvije godine uzastopno bio najkorisniji igrač Prve lige Srbije: Đukanović potpisao za Čelik

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Bivši igrač češkog Kolina, Hopsi Polzele, Metalca iz Valjeva i španske Lleide novo je pojačanje OKK Čelik Zenica. Nakon Milivoja Božovića, Harisa Ćurevca, Ensara Dedića i Srđana Gavrića, te nekolicine mlađih i talentovanih igrača iz ostalih zeničkih klubova, danas je ugovor sa Zeničanima potpisao i Đukan Đukanović.

Ovaj 27-godišnji košarkaš koji nastupa na poziciji organizatora igre trebao bi da bude veliko pojačanje za crno-crvene. Bivši igrač češkog Kolina, Hopsi Polzele, Metalca iz Valjeva i španske Lleide potpisao je jednogodišnji ugovor s klubom iz Zenice.

Zanimljivo da je ovaj košarkaš nastupajući u dresu tima iz Valjeva u sezonama 2017/18 i 2018/19 ponio titulu najkorisnijeg igrača Prve lige Srbije.

Zeničani su odigrali več dvije pripremne utakmice protiv Borca u Zenici su slavili, dok su u uzvratu u Banjaluci tijesno poraženi. Do početka prvenstva crno-crveni će odigrati još pet pripremnih utakmica.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno