Zločini

Dva televizora ukradena iz kladionice

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dva televizora ukradena iz kladionice – Na području Ze-Do kantona javni red i mir je narušen u petnaest slučajeva, gdje su dva lica zadobila lakše tjelesne povrede. U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca poduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

KRIMINALITET

Zenica

Dana 30.03.2018. godine u vremenu od 01,50 do 02,00 sati u ul.Aska Borića br.41 izvršeno je krivično djelo teške krađa iz sportske kladionice “Sport Plus”.Tom prilikom otuđene su dvije tv plazme.Uviđaj izvršen od strane istražitelja uz upoznavanje dežurnog tužioca.Sačinjena službena zabilješka.

Maglaj

Dana 30.03.2018.godine oko 15,55 sati u službene prostorije obratio se R.B iz Maglaja i prijavio da mu je u toku noći 29/30.03.2018. godine izvršena provala u vikendicu koja se nalazi u mjestu Donji Rakovac, općina Maglaj.Tom prilikom izvršena je premetačina stvari i nije ništa otuđeno. Uviđaj izvršen od strane istražitelja uz upoznavanje dežurnog tužioca.Sačinjena službena zabilješka.

Olovo

Dana 30.03.2018.godine u 08,30 sati u službene prostorije obratio službenik RJ Solun, ŠPD-a ZE-DO Kantona i prijavio da je u toku noći 29/30.03.2018.godine sa šumskog lagera u mjestu zv.Borje, koji se nalazi pored puta Solun-Ligatići, otuđeno oko 2 m3 oblovih trupaca. Uviđaj izvršen od strane istražitelja uz upoznavanje dežurnog tužioca.Sačinjena službena zabilješka.

BEZBJEDNOST SAOBRAĆAJA

Na području Ze-Do kantona dogodilo se 11 saobraćajnih nezgoda, u kojima je pričinjena materijalna šteta.

STANJE I PROHODNOST PUTEVA

Na putnim pravcima na području Ze-Do kantona saobraćaj se odvijao bez zastoja.

POŽARI I EKSPLOZIJE

Na području Ze-Do kantona nije bilo požara i eksplozija.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno