Zabava

Dva nova filma u kinu: “Žaba” i “Bratstvo lopova”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dva nova filma u kinu: “Žaba” i “Bratstvo lopova” – Od 18. januara u Multiplexu Ekran ne propustite pogledati ekranizaciju predstave koja puni pozorišta širom regiona “ŽABA” i akcioni triler sa Gerardom Butlerom u glavnoj ulozi “BRATSTVO LOPOVA”

ŽABA

Bosanskohercegovački reditelj Elmir Jukić odlučio je predstavu „Žaba“, koja više od devet godina puni teatre širom bivše Jugoslavije, a publika, kako se to često opisuje, u svojevrsnom emocionalnom rastrojstvu zaboravlja kapute, torbe i ostale lične stvari nakon predstave, prebaciti na veliki ekran. Izuzetna glumačka ekipa i kultno pozorišno djelo pretvoreno u film. Zeko, brico i bivši borac sa PTSP-om, poziva brata Bracu i prijatelja Švabu na Bajram. Namjerava da iskoristi praznično raspoloženje, te brata, kockara i alkoholičara, nagovori da se promijeni. Braco ga ne želi slušati i ne shvata priču ozbiljno. Zeko uzima britvu i prislanja je na Bracin vrat, te silom iznudi od njega obećanje da će se promijeniti. Braco bijesan odlazi, ne želeći ga više ikad vidjeti, a Švabo predlaže Zeki da posjeti psihijatra. Kad ostane sam, bez jedinog prijatelja i brata, Zeko uzima bombu. Izvjesno samoubistvo sprečava dolazak Mukija, mladića koji ide od vrata do vrata i prodaje knjige.

Termini prikazivanja svaki dan od: 17:00, 18:30 i 20:15 sati

Trailer filma “Žaba” možete pogledati na linku:

BRATSTVO LOPOVA (DE OF THIEVES)

Priča prati legendarnu ekipu pljačkaša banaka koja planiraju veliku, finalnu pljačku federalne rezerve u Los Angelesu, i to žele izvesti točno ispred nosa elitnih policijskih jedinica tog grada. Film se radnjom fokusira na živote kriminalaca, kao i na živote pripadnika elitnih policijskih jedinica Los Angelesa…Glumačku postavu čine Gerard Butler, Curtis ’50 Cent’ Jackson, Pablo Schreiber, O’Shea Jackson, Jr., Evan Jones, Cooper Anderson, Maurice Compte, Kaiwai Lyman-Mersereau, Mo McRae, Meadow Williams i Brian Van Holt.

Termini prikazivanja svaki dan od: 20:30 sati

Trailer filma “Bratstvo lopova” možete pogledati na linku:



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno