Košarka

Dva igrača KK Kengur Zenica u reprezentaciji BiH!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dva igrača KK Kengur Zenica u reprezentaciji BiH!- Narednog vikenda na programu je tradicionalni turnir za U-14 selekciju u kraljevskom gradu Jajcu na kojoj učešće uzima i pionirska reprezentacija BiH.

Nakon testiranja kojem je pristupilo 60tak igrača iz cijele Bosne i Hercegovine, na uži spisak reprezentacije ušla su dva igrača ekipe Kengur iz Zenice, a radi se o Vedranu Pojskiću i Kenanu Alispahiću.

Alispahić i Pojskić su jedini igrači iz Zenice koji će predstavljati naš grad u reprezentaciji BiH, a treba napomenuti da su ista dva igrača i prošle godine, kao godinu mlađi igrači bili na spisku reprezentacije, što potvrđuje da se radi o dva zaista sjajna talenta.

Pored njih na testiranju i treningu bio je i treći igrač KK Kengur Adnan Mutapčić kojeg je također selektor Adnan Hodžić uzeo u razmatranje za naredne aktivnosti U-14 reprezentacije BiH.

Vedran Pojskić i Kenan Alispahić su rođeni 2009. godine, a u KK Kengur igraju za pionirsku, kadetsku i juniorsku selekciju kluba.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno