Ljudi

Duvnjak oživljava priče o legendama: Intervjui sa Mehmedom Buzom i Kemalom Hafizovićem

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

“Život i neke druge stvari” naziv je YouTube kanala i Facebook stranice koje je pokrenuo bivši federalni parlamentarac Jasmin Duvnjak (SDA). On je u prošlom mandatu bio predsjednik Kluba bošnjačkih delegata u Domu naroda Parlamenta Federacije BiH. Bio je veoma aktivan u Parlamentu sa nizom predloženih zakona, inicijativa.

Sada se odlučio na novinarske vode.

– Život i neke druge važne stvar naziv je YouTube kanala i Facebook stranice na kojima ću u skladu sa raspoloživim vremenom (barem mjesečno), voljom i kreativnim mogućnostima prezentirati neke od sadržaja koje sam zabilježio, doživio i / ili snimio u prethodnim godinama, one koje snimam ili ću tek snimiti, naravno i one koje su drugi snimili i koji po mome skromnom mišljenju imaju određeni nivo kvaliteta ili barem zanimljivosti za sve vas, dragi prijatelji – napisao je Duvnjak, a objavio Faktor.

Naveo je da je fokus na pričama o ljudima, događajima i pojavama koje želi sačuvati od zaborava.

Kako smo ranije objavili do sada su objavljene dvije epizode i to sa legendama Zenice i Čelika, Mehmedom Buzom i Kemalom Hafizovićem koje možete pogledati u nastavku:



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno