Nogomet

Dudić pred Čelik: Uživancija će biti na utakmici, idemo od prve minute na prolaz dalje

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Fudbalski klub Sarajevo će sutra u Zenici od 18 sati igrati susret šesnaestine finala Kupa Bosne i Hercegovine protiv Čelika.

Šef stručnog štaba Sarajeva Feđa Dudić očekuje odličnu atmosferu na tribinama Bilinog polja.

“Očekujem dobar ambijent, uživancija će biti na toj noćnoj utakmici. Zenica želi jake utakmice, Čeliku želim povratak u najveći rang, a mi znamo kako ćemo se postaviti”, rekao je Dudić i dodao:

“Rotacije u sastavu će bit minimalne. Prema Čeliku treba imati respekt, izbacili su GOŠK koji je suvereni lider Prve lige FBiH, pobijedili su Velež na pripremama. Čelik je nivo ozbiljnog prvoligaškog kluba i sigurno će ući u viši rang takmičenja”, kazao je Dudić.

Dudić ističe kako će sutrašnja pobjeda biti bitna za vraćanje poljuljanog samopouzdanja njegovim igračima.

“Svaka pobjeda vraća samopouzdanje. Igra nam je puno bolja za razliku od rezultata. Svako vidi da mi stvaramo određeni broj prilika prilika, ali nažalost ne zabijemo pogodak i onda izostane rezultat, pa ostavimo prostora za razne manipulacije i priče. Protiv Čelika idemo od prve minute na prolaz, ali nema potcjenjivanja protivnika. U prvenstvu smo napravili kikseva, ali to se sve brzo stigne, Evropa je naš cilj, probat ćemo u Kupu otići što dalje pa ako Bog da i do finala”, rekao je Dudić.

Izvor: Klix



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno