Info

Donacija prehrambenih artikala Narodnoj kuhinji Stari Grad u Sarajevu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Donacija prehrambenih artikala Narodnoj kuhinji Stari Grad u Sarajevu – U sklopu svojih planiranih humantarnih aktivnosti , predstavnici FIS-a posjetili su Narodnu kuhinju Stari Grad u Sarajevu i uručili joj donaciju u osnovnim životnim namirnicama. Prema ranijem dogovoru sa upraviteljicom kuhinje Zilhom Šetom, dostavljene su veće količine ulja, brašna, šećera, mlijeka, tjestenine, riže, graha, krompira, začina i voća.

Ovom prilikom tetka Zilha je pohvalila dugogodišnju suradnju sa poduzećem FIS, te se posebno zahvalila na ovoj donaciji.

“Nemam riječi, artikli su raznovrsni a i sama količina robe govori kako je dobra donacija.Hvala im, živi i zdravi bili njihovi uposlenici, rukovodstvo ali i svi ostali u našoj BiH.”

Voditeljica marketinga u FIS-u Dijana Brkan, istaknula je da poduzeće FIS izdvaja značajna financijska sredstva kao pomoć u radu raznim humanitarnim organizacijama na području čitave BiH.

Koliko su građani BiH danas u stanju socijalne potrebe, potvrđuje i narodna kuhinja Stari Grad koja djeluje već punih 26 godina i svakodnevno priprema tople obroke za preko 1200 korisnika.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno