Zenica

Donacija Kantonalnoj bolnici

Podijeli ovu vijest:

U Kantonalnu bolnicu Zenica je isporučena donacija bolesničkih kreveta i ortopedskih pomagala. Riječ je o vrijednoj donaciji medicinske opreme koja se sastoji od 8 (osam) bolesničkih kreveta sa ekstenzijama i novim madracima na sistem električnog podešavanja i ortopedskih pomagala ( invalidska kolica, higijenska stolica, hodalica na točkove, niska hodalica bez točkova, stolica na točkove).

Donirana medicinska oprema je raspoređena prema stvarnim potrebama medicinskih službi bolnice, primarno u Službu za ortopediju i traumatologiju i Odjeljenje vaskularne hirurgije u Službi za hirurške bolesti KBZ-a. Ovu vrijednu donaciju je obezbijedio naš sugrađanin gdin. Naser Krujeziu u saradnji sa HO Caritas iz Austrije ističući da je ponosan na ovu ciljanu donaciju medicinske opreme i da se uvijek rado odaziva na humanitarne akcije.

U ime Kantonalne bolnice Zenica, na ovaj način, se zahvaljujemo donatoru za učinjenu vrlo značajnu donaciju koja će prije svega poslužiti svrsi tj. omogućiti bolesnicima adekvatan i ugodan ležaj i time učiniti lakšim boravak u Bolnici, ali i uposlenim prilikom pružanja medicinske njege bolesnicima.

KANTONALNA BOLNICA ZENICA

Donacija Kantonalnoj bolnici Zenica

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno