Rukomet

Domaćin smo rukometnim Zmajevima u Areni

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine će kvalifikacioni meč za evropsko prvenstvo 2016. s reprezentacijom Bjelorusije igrati će u Gradskoj Areni u Zenici.

– Ovaj najvažniji meč za našu reprezentaciju igramo u Zenici, koja je osigurala odlične uslove. Moram istaći da nam je drago da smo osigurali za igrače vrhunske uslove za kraće pripreme, odličan smještaj i napokon veliku podršku sa tribina Arene. Nama je ova utakmica izuzetno važna i zbog toga ništa ne želimo prepustiti slučaju – kazao je  Smajo Karačić, generalni sekretar Rukometnog saveza BiH.

Utakmica s reprezentacijom Bjelorusije igra se 11. juna od 20.15 sati. 

Zanimljivo je da će dan kasnije u Zenici nastupiti i nogometna reprezentacija BiH, koja će na Bilinom polju igrati protiv reprezentacije Izraela.

– Drago mi je da se proširuje porodica Zmajeva u Zenici, i želja mi je da Marković, Prce, Burići, i ostali prihvate Arenu kao svoj dom u kojem će praviti velike pobjede i sve nas radovati. Grad Zenica će ustupiti sve svoje kapacitete za nove pobjede Zmajeva – rekao je Feni gradonačelnik Zenice Husejin Smajlović.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno