Rukomet

Čelik Junior: sudijsko potkradanje u Bihaću

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Za vikend, u sklopu 14. kola Prve lige FBiH, seniorska ekipa škole rukometa “Čelik Junior” je gostovala u Bihaću, te poražena u samom finišu utakmice uz očigledno “navlačanje” domaćoj ekipi od strane sudijskog dvojca Dautović – Osmanagić (obojica iz Cazina), a o čemu su pisali i rukometni kritičari. Ne želimo se previše osvrtati na nepravdu takve vrste iako je neminovno da je naša ekipa vidno oštećena – kazali su iz Čelik Juniora. U susretu četrnaestog kola Prve rukometne lige FBiH Zeničani iz škole rukometa “Čelik Junior” gostovali su u Bihaću, a gdje su uz vrlo fer i korektno ponašanje od strane domaćina zajedničkim snagama pružili odličnu partiju domaćoj publici. Rezultat na kraju utakmice je glasio 32:30 u korist ekipe Bihaća.

“U sklopu 14. kola Prve lige FBiH gostovali smo u Bihaću gdje smo nažalost poraženi od strane istoimene ekipe. Domaćini su nešto bolje otvorili susret, te poluvrijeme završili sa tri gola prednosti. Međutim, naši su momci u drugom dijelu susreta bili daleko bolji. Pred sam kraj susreta igralo se gol za gol, a u trenucima kada su naši momci trebali okrenuti rezultat u svoju korist nametnule su se sudije sa vrlo diskutabilnim i nerealnim odlukama u korist domaćina, a koji je savladao naše momke sa dva gola razlike.”

Isključenja: Na utakmici je bilo ukupno 28 minuta isključenja – po 14 na obje strane.
Crveni kartoni nakon 3. isključenja: Bihać – Ljubijankić Nedžad | Čelik Junior – Jurić Danijel
Sedmerci: Bihać 3/4 | Čelik Junior 7/8
Sudije: Dautović Elmir i Osmanagić Enis (obojica Cazin) | Delegat: Berberović Ekrem (Cazin)
Sastav ekipe Čelik Juniora u Bihaću: Mulić Mirza, Hodžić Harun, Gušić Edin (6), Škember Toni (1), Suljić Omer (2), Muslić Kenan (10), Panjević Adnan (1), Ajanović Muhmed (5), Hadžijusufović Omer (5), Spahić Vedin, Jurić Danijel, Jašarević Kemal, Grabus Edhem.
Službeno lice: Mithad Šečić | Treneri: Zeljko Vladimir i Gušić Nermin

“Velika nam je čast što smo na utakmici u Bihaću za službeno lice imali dugogodišnjeg prijatelja i člana Uprave, Mithada Šečića – Midu, a koji je pružio punu podršku i pomoć u radu. Midi se ovim putem zahvaljujemo i nadamo se da će i na jednim od narednih utakmica biti na čelu našeg tima u funkciji službenog predstavnika ekipe.”



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno